Restoran „Trica Gardelin”
Ako odlučite posjetiti Vrbosku, malo mjesto svega 4 km od Jelse, nemojte zaboraviti svratiti do obiteljskog restorana „Trica Gardelin”. Restoran je otvoren još 1997. godine te ima podužu tradiciju u ugostiteljstvu. Ime „Trica Gardelin” nije nastalo slučajno, Gardelin je obiteljski nadimak, dok je Trica simbol troje djece koja zajedno s vlasnikom Perom Mihojevićem vode restoran.
Bogati jelovnik restorana nudi vrhunsku ponudu raznovrsne ribe, a kao posebnu morsku deliciju preporučujemo svježi jastog. Osim jastoga na meniju je jadranska tuna, lignje i naravno delikatesni dar mora – hobotnica. Svakako trebate probati autohtoni specijalitet – dalamtinsku pašticadu kako biste se osjećali kao pravi Dalmatinac. Zdravo povrće koje se koristi kao prilog dolazi iz domaćeg, organskog uzgoja kao i domaće maslinovo ulje.
Za sve ljubitelje slatkog zalogaja tu je sočna dalmatinska rožata koja upotpunjava svako jelo. Ljubitelje vina oduševit će vinska karta koja se većinom temelji na domaćim sortama vina vrhunskog okusa.
Restoran sa svojih 140 sjedećih mjesta na prostranoj terasi omogućuje fantastičan pogled na mreškanje mora u uvali i šetnicu uz rivu. Lagani povjetarac pomoći će vam da zaboravite na ljetnu vrućinu.
Gostoljubivo i profesionalno osoblje te ugodan ambijent ostat će vam dugo u sjećanju.