Skoči na glavni sadržaj

Dobrodošli na stranice Turističke zajednice Jelsa

Jezik hr
  • hr
  • en
  • fr
  • de
  • it
Odaberite jezik

Kontaktirajte nas: +385 (0)21 761 017

Početna stranica
Pretraži
Pretraga

Main navigation

  • Novosti
  • Vodič i informacije
    • Kako do Jelse
    • Korisne informacije
    • Servisne informacije
    • Mobilnost
    • Smještaj
    • Informacije za nautičare
    • Turističke agencije
    • Anketa
  • Destinacije
    • Gdinj
    • Gromin Dolac
    • Humac
    • Ivan Dolac
    • Jelsa
    • Otok Šćedro
    • Pitve
    • Poljica
    • Svirče
    • Vrboska
    • Vrisnik
    • Zastražišće
    • Zavala
  • Događaji
  • Gastronomija
    • Mediteranska kuhinja i filozofija
    • Restorani
    • Barovi
    • Maslinarstvo otoka Hvara
      • Maslinari
    • O vinu
      • Vinarije
  • Što doživjeti i posjetiti
    • Sunce i more
    • Kulturna baština
    • Sakralna baština i običaji
    • Aktivnosti
    • Sport
    • Dnevni itinerariji
    • Tematske rute
    • Hvarski otočki proizvodi
  • Blog
Naslovna
Galerija slika

Breadcrumb

  1. Naslovnica
  2. Restorani

Konoba „Huljić”

Ovo je konoba u kojoj ćete imati priliku isprobati najbolje od oba svijeta, svijeta vinara i svijeta kuhara. Teo Huljić, iskusni vinar i kuhar dočekat će vas kao nekog starog znanca i pripremiti vam jelo za pamćenje.

Simpatičan domaćin pružit će vam iskustvo koje će zaintrigirati vaša osjetila okusa i mirisa. Naime, ova konoba pažljivo čuva i slijedi istinske gastronomske i enološke postulate. Kada nije sezona vlasnik koristi svaku priliku u vinogradima i poljima, a za vrijeme ljetnih mjeseci konoba postaje glavna zanimacija.

U blizini centra Jelse, šetnjom uskim kamenim „kalama” naći ćete put do konobe gdje će započeti vaše uživanje, i to na kamenom stolu ispod stabla limuna. Limun s otoka Hvara jedan je od najcjenjenijih agruma u svijetu. Sviježi miris limuna pratit će vas u ljetnim danima provedenim na otoku.

Većina jela u ovom restoranu su autorska djela vlasnika, vinara i kuhara Tea Huljića. Neki od specijaliteta koje preporučujemo u tople ljetne dane su:

  • Salata od hobotnice;
  • Tuna carpaccio s rikolom i kaparima;
  • Biftek carpaccio s rikolom i sir Grana Padano;
  • Riblji tartar s mrkvom i mandarinama;
  • Ròstbifs marmeladom od luka;
  • Kozice sa žara s rikolom;
  • Biftek ili ramstek s krumpirom na maslacu;
  • Biftek ili ramstek u umaku demi-glace s krumpirom na maslacu;
  • Biftek ili ramstek s pestom od bosiljka s krumpirom na maslacu;
  • Janjetina sa žara s krumpirom na maslacu;
  • Janjetina u umaku od začinskih trava (kadulja i ružmarin), sušeni crveni luk s povrćem sa žara;
  • Piletina s krumpirom na maslacu;
  • Piletina u voćnom umaku s krumpirom na maslacu;
  • Janjetina ili teletina na peku s povrćem.

Najvažnija mjesta

Gdinj
Gromin Dolac
Humac
Ivan Dolac
Jelsa
Otok Šćedro
Pitve
Poljica
Svirče
Vrboska
Vrisnik
Zastražišće
Zavala

Kontakt informacije:

Konoba „Huljić”

Adresa: Braće Batoš, 21465, Jelsa

Broj telefona: +385(0)911788880

E-mail: teohuljic@gmail.com

Web: https://www.facebook.com/pages/Konoba-Hulji/2034823260161906

Jelsa logo

Trg Tome Gamulina 1

21465 Jelsa

Tel: +385 (0)21 761 017

Email: info@tzjelsa.hr

2003. – 2025. © Turistička zajednica Jelsa. Pravila privatnosti.

Skip to content
Open toolbar Accessibility Tools

Accessibility Tools

  • Increase TextIncrease Text
  • Decrease TextDecrease Text
  • GrayscaleGrayscale
  • High ContrastHigh Contrast
  • Negative ContrastNegative Contrast
  • Light BackgroundLight Background
  • Links UnderlineLinks Underline
  • Readable FontReadable Font
  • Reset Reset