Sunce i more

Plaže
Uređene i organizirane plaže na otoku Hvaru

Opisivati i predlagati koja je plaža najljepša na nekom području je vrlo nezahvalno. Svatko nađe svoju plažu za koju reče sa je najljepša. Ako ste ljubitelji divljih plaža i kupanje u kristalno čistom moru bez gužvi otok Hvar nudi nebrojeno …

Otok plaža
Plaže Općine Jelsa

Kad je riječ o plažama otoka Hvara podaci govore sami za sebe, otok Hvar površinom skoro 300km2 i obalne linije malo manje, zaista ima mnogo prirodnih plaža.

Hvarski otočići
Hvarski otočići

Dva otoka koja pripadaju Općini Jelsa, Šćedro i Zečevo, 1968. godine zaštićeni su kao značajni krajobrazi, a danas su utvrđeni kao područja ekološke mreže NATURA 2000, kojom su još obuhvaćeni i Pakleni otoci.

Izleti brodom
Uživajte daleko od gužve

Otok Šćedro smjestio se preko puta južne obale otoka Hvara i zaštićeni je park prirode zbog svoje ljepote i netaknute prirode.

Plaže za kućne ljubimce
Plaže za kućne ljubimce

Putovanje s kućnim ljubimcima nije uvijek tako jednostavno, posebno kupanje na plaži. Za sve one koji odmor ne mogu zamisliti bez svog kućnog ljubimca postoje plaže na kojima se vaši četveronožni ljubimci mogu bezbrižno kupati. Sve brojnije su plaže na kojima je kupanje s ljubimcem dozvoljeno, bilo da su kamene ili šljunčane.

Nudističke plaže
Nudističke plaže

Obale otoka Hvara i Općine Jelsa odredište su za sve ljubitelje nudizma. Dugogodišnja tradicija nudizma osigurala je nekoliko prekrasnih mjesta za sve ljubitelje kupanja bez suvišnih dodataka. Gosti mogu neometano uživati u potpunoj slobodi i jedinstvu s prirodom.

Aquapark Jelsa – Mina
Aquapark Jelsa – Mina

Zabava za cijelu obitelj!

Nautički raj – brodom oko Hvara
Nautički raj – brodom oko Hvara

Ako želite oploviti otok Hvar pred vama je osamdeset nautičkih milja plovidbe, a ako pritom zastajete u mjestima..

Raj za kupače
Plaže otoka Hvara

U vrućim ljetnim danima izaberite svoj komadić raja pored mora i borove šume.


Učitaj više