Sport

Sport
Veslački klub Jelsa

Veslanje je sport koji čini najbolju kardio vježbu na svijetu, a imajući more ispred kuće, zahvaljujući inicijativi nekoliko osoba, ovaj Veslački klub osvaja nagrade gdje god da se pojavi. Veslački klub Jelsa čuvar je bogate i slavne pomorske prošlosti Jelse, …

Skydiving tandem
Skokovi padobranom

Najljepši svjetski arhipelag sagledan iz najbolje perspektive.
Skok na otok Hvara poseban je doživljaj koji nudi pogled na kristalno plavo more, obližnji arhipelag i neko novo iskustvo.

Rute za trčanje
Volite li trčati?

Trčanje prirodom uz razgledavanje znamenitosti postao je pravi trend, bilo da ste sportaš ili jednostavno volite ovu vrstu treninga i želite održati kondiciju. Ako želite biti u skladu s prirodom i raditi na sebi, Općina Jelsa je idealno mjesto za vas.

Biciklističke rute
Biciklističke rute

Dobro označene biciklističke rute prolaze pored pitoresknih maslinika, minijaturnih vrtova ograđenih suhozidima, mirisne borove šume, znamenitih uvala te malih šljunčanih plaža koje će vas opčiniti svojom ljepotom.

Sport
Sport

Svatko koga zanimaju sportske, avanturističke, adrenalinske, rekreativne aktivnosti zaista će naći štošta za sebe u velikoj otočkoj ponudi.

Podmorje otoka Hvara
Ronilački biseri

Ispod površine mora oko otoka Hvara mnoga su bogatstva i ljepote koje mogu otkriti samo ronioci. Gdje god da zaronite, shvatit ćete da je Hvar pravi ronilački biser.

Penjalište – otok Hvar
Penjalište – otok Hvar

Prirodne ljepote i stijene otoka Hvara oduševit će zaljubljenike u ovu vrstu sportske aktivnosti. Bilo da ste početnik ili vrhunski penjač, pronaći ćete izazove za sebe. Ovakva sportska aktivnost pogodna je za sve uzraste, za mlade i one malo starije, dok god nam je tijelo sposobno za fizičku aktivnost možemo se baviti sportskim penjanjem.

Adventure park Hvar Jelsa
Adventure park Hvar Jelsa

Adventure park Hvar Jelsa je park s više od 15 adrenalinskih i zabavnih aktivnosti za sve generacije, a nalazi se na otoku Hvaru u Hrvatskoj.